Belgrade
10°
clear sky
humidity: 71%
wind: 4m/s ESE
H 10 • L 9
Weather from OpenWeatherMap

Les Orres
03. februar – 10. februar 2018.

o1

Velika SkiManijak ski školica

Les Orres 2018

Sećate li se Veelike SkiManijak ski školice iz sezone 2013/14? Ili one iz sezone 2014/15? Ako ste zaboravili, vreme je da se podsetite, ako niste tada skijali sa nama, sada je pravi trenutak!

Reč je, naravno, o skijalištu Les Orres iz kojeg nosimo veoma lepe uspomene, a za koje se ponovo spremamo ove sezone, u terminu od 3. do 10. februara 2018. Da podsetimo, skijalište Les Orres nalazi se u Francuskoj, u oblasti Visokih Alpa, u blizini grada Embruna, tik iznad jezera Serre-Ponçon, najvećeg veštačkog jezera u Evropi. Od Beograda je udaljeno oko 1.360km, a do skijališta se stiže uobičajenom rutom, preko Hrvatske – Slovenije – Italije, pa preko Torina na Briancon.

Skijalište, po veličini slično austrijskom Nasfeldu, smešteno je na nadmorskoj visini od 1.550 do 2.720m i za razliku od uobičajenog pejsaža na francuskim skijalištima, okruženo je divnom borovom šumom. Padine skijališta idealno su okrenute, pa za sunčano i lepo vreme, naravno uz obilje snega, ne treba previše da brinete. Sezona u Les Orres počinje već sredinom decembra i traje sve do aprila, a veliki broj snežnih dana i sneg na stazi dodatno garantuju sistemi za veštačko osnežavanje, čiji su kapaciteti nedavno duplirani, tako da je sada 100 kilometara staza u Les Orres pokriveno sa 190 topova za veštački sneg.

A kada su staze u pitanju, ima ih zaista raznovrsnih, u ukupnoj dužini od 100 kilmetara – 30km plavih i zelenih, lakih staza za početnike, 60km crvenih staza za one malo veštije skijaše, i 10km crnih pista za one željne pravih izazova. Devet sedešnica i deset vučnih liftova, ukupnog kapaciteta od preko 20.000 skijaša na sat, za tili čas će vas prevesti do sunčanih vrhova Les Orresa.

Apart hotel Le Parc des Airelles, smešten je na samoj stazi, na nadmorskoj visini od oko 2.000m. Idealno pozicioniran, omogućava brz izlazak na stazu i povratak na skijama u hotel (ski-in). Nalazi se u novom naselju Les Orres 1800 Bois Méan. Inače, samo skijalište Les Orres sastoji se iz tri naselja, koja se nalaze na nadmorskoj visini od 1.550m, 1.650m odnosno 1.800m (Bois Méan). Od hotela do naselja Les Orres 1650 vodi veoma lepa pešačka staza, odlično osvetljena, a za one kojima nije do pešačenja, postoji i besplatan šatl bus između dva naselja. Inače, neposredno uz hotel nalazi se i nekoliko restorana, pekara i prodavnica, a gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen tik uz hotel, odnosno zatvoreni bazen i sauna u hotelu Résidence Les Balcons des Airelles preko puta, koji takođe ima i besplatan Wi-Fi na recepciji.

Ako ste već bili sa nama u Les Orres onda sigurno, kao i mi, imate lepe uspomene; ako niste, ova zima je prava prilika za novo druženje sa SkiManijacima u ovom skrivenom dragulju francuskih Alpa i za nove, još interesantnije i lepše uspomene.

Vidimo se na snegu!

smestaj Smeštaj je organizovan u trokrevetnim, četvorokrevetnim, šestokrevetnim, osmokrevetnim i desetokrevetnim       apartmanima. Svi apartmani opremljeni su uobičajenim pogodnostima tipičnim za francuska skijališta – kuhinjski deo    sa sudoperom, mikrotalasnom rernom, šporetom, sudo-mašinom i priborom za jelo i kuvanje za onoliki broj osoba koliki je kapacitet apartmana. Kupatilo, sa kadom ili tuš kabinom, toalet, balkon, a iz velikog broja soba pogled se pruža pravo na stazu.

polazak Polazak je u petak, 02. februara u popodnevnim časovima, dolazak u subotu u toku dana, smeštaj.

ski2 Prvi ski dan je nedelja – 04. februar. Poslednji ski dan je petak – 9. februar,
            a polazak za Beograd u subotu, 10. februara 2018. godine.

Cena  Odrasli 349€
            Deca do 15 godina 325€
            Decu do 5 godina 269€

Ukljuceno U cenu je uključeno:
– prevoz,
– smeštaj
– ski školica od 9-13h
– šestodnevni ski pas
– putno osiguranje
– boravišna taksa
– korišćenje bazena i saune

Nije ukljuceno U cenu nije uključeno:
– posteljina
– peškiri

 *DA BI STE PUTOVALI SA NAMA, MORATE BITI ČLAN UDRUŽENJA. ZA DETALJE KLIKNITE OVDE 

Sedište Udruženja ljubitelja ski sporta Ski Manijaci je u Beogradu, u ulici Gospodar Jevremovoj 30.
Kancelarija Udruženja nalazi se u Čumićevom sokačetu, II sprat lokal 140 (ulaz iz Nušićeve) i otvorena je svakog radnog dana od 16 do 20h.

Kontakt telefoni:

0600 218 657 Goran Popović - Pop
0600 218 658 Srđan Stojiljković - Điđa
0600 218 654 A. Despotović - Bata
0600 218 655 Nenad Milić - Neša

Email: info@skimanijaci.com

        Instagram

  • Instagram Image
  • Više informacija na www.skimanijaci.com ili 
na broj telefona 060 021 8657 - Pop

Putujte sa nama!

     Na snegu smo za: