Belgrade
-7°
clear sky
humidity: 79%
wind: 3m/s NNE
H -8 • L -8
Weather from OpenWeatherMap

Saalbach
16.mart – 23.mart 2019.

landal-rehrenberg-995

Hoćemo li na skijanje u (Ski) Cirkus?

Skijalište veoma dugačkog imena i prezimena – Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, danas poznatije pod imenom Ski Cirkus, ove sezone će definitivno biti u fokusu svih kojima je skijanje u krvi. Ne samo zbog toga što, po mišljenjima posetilaca, spada u Top 3 skijališta u Austriji, ne čak ni zbog odlične mešavine vrhunskog skijanja i apres ski zabave, već zbog toga što je, u sezoni 2016/17 izgrađena nova žica koja povezuje Hinterglemm sa Fieberbrunn-om, pa je Ski Cirkus dobio dodatnih povezanih 70km staza sa najmodernijom infrastrukturom.
Ovo skijalište izaziva interesovanje još od 2015 godine, kada su se skijališta Saalbach, Hinterglemm, Leogang i Fieberbrunn “sjedinila” u sistem od 270km staza koje se danas zovu Ski Cirkus. U ovom skijalištu tako su spojene oblasti Tirol (Fieberbrunn) i Salzburg (Saalbach-Hinterglemm i Leogang). Kada na 270km vrhunski održavanih staza dodate 70 najsavremenijih jedinica vučnog transporta, od čega je 28 kabinskih, 21 sedešnica i 21 vučnica, onda dobijate skijalište koje fascinira i najprobirljivije skijaše. Skijaška zabava je zagarantovana – od početnika i najmlađih skijaša, preko onih koji bi da svoje veštine pokažu u snow parku, pa do vrhunskih smučara koje očekuje 18km crnih staza, 112km srednje zahtevnih staza i 140km staza za one koji uživaju u laganoj, rekreativnoj vožnji, sve to na visinama od 830m do 2096m nadmorske visine, uz visinsku razliku od 1266m. Mesta, naravno, ima i za ljubitelje off piste vožnje, a posebnu poslasticu predstavlja činjenica da celo skijalište možete obići skijajući u krug, a da pri tom ne ponovite istu stazu.

A kad se umorite od skijanja, na kraju dana čekaju vas odlični restorani, barovi, diskoteke, odlične apres ski žurke, kao i rekreacija i opuštanje u wellnes i spa objektima. Zato je glavna reč u ovom ski centru – Lässig (opušteno). Sezona u Saalbach-u ove godine počinje 1. decembra i trajaće sve do 22. aprila 2019. a za one koji strahuju od nedostatka snega, o tome, osim neba i povoljnih vremenskih uslova, brine i 1000 topova za veštačko osnežavanje koji pokrivaju čak 90% skijališta!

Naselje je četiri kilometra udaljeno od najbliže gondole Schönleitenbahn, besplatan parking obezbeđen je pored apartmana i pored gondole, a na glavnom putu, koji je udaljen nepunih 500m, nalazi se stanica besplatnog lokalnog autobusa. I dok se u skijalište ide besplatnim autobusom, do apartmana je moguće doći na skijama.

Samo naselje je izgrađeno u tipičnom austrijskom planinskom stilu.

Smeštaj je organizovan u apartmanskom naselju Landal Rehrenberg u šestokrevetnim apartmanima. Apartmani su sa potpuno opremljenom kuhinjom, dnevni boravak sa komfornom garniturom za sedenje, TV-om i kaminom, a šestokrevetni apartmani, površine 65m2, imaju po dve spavaće sobe sa udobnim krevetima, kupatilo, toalet i terasu ili balkon.


Polazak iz Beograda je u petak, 15. marta u večernjim satima, a polazak za Beograd u subotu,
23. marta u jutarnjim satima.


Cena – 429€ po osobi


U cenu je uključeno:
– prevoz
– smeštaj, sedam noćenja
– šestodnevni ski pas Saalbach
– posteljina
– besplatan internet
– korišćenje bazena i saune
– završno čišćenje (sudovi moraju biti oprani,ispražnjen frižider, mašina za sudove, izbačeno smeće)


U cenu nije uključeno:
– turistička taksa (1,3evra po osobi/danu)
– depozit za apartman
– peškiri
– depozit za ski pass (5€ po osobi)
– osiguranje sa skijaškim rizikom (može se uplatiti i preko Ski Manijaka)

 *DA BI STE PUTOVALI SA NAMA, MORATE BITI ČLAN UDRUŽENJA. ZA DETALJE KLIKNITE OVDE 

Sedište Udruženja ljubitelja ski sporta Ski Manijaci je u Beogradu, u ulici Gospodar Jevremovoj 30.
Kancelarija Udruženja nalazi se u Čumićevom sokačetu, II sprat lokal 140 (ulaz iz Nušićeve) i otvorena je svakog radnog dana od 16 do 20h.

Kontakt telefoni:

0600 218 657 Goran Popović - Pop
0600 218 658 Srđan Stojiljković - Điđa
0600 218 654 A. Despotović - Bata
0600 218 655 Nenad Milić - Neša

Email: info@skimanijaci.com

        Instagram

  • Zbog otkazivanja oslobodila su se 2 šestokrevetna apartmana za ski centar Nassfeld od 30. Marta do 6. Aprila!
Više informacija putem telefona 060 021 8657
  • Instagram Image

Putujte sa nama!

Sledeće putovanje za: