Belgrade
12°
overcast clouds
humidity: 66%
wind: 2m/s NNE
H 15 • L 14
Weather from OpenWeatherMap

ExpoZim 2016

SkiManijaci na Expozimu 2016.

Expo Zim startuje 1. decembra

saltom1
Jedna od najstarijih manifestacija zimskih sportova, turizma i sportske opreme za zimske sportove, Expo Zim, ove godine se održava po 31. put, u halama 3 i 3A Beogradskog sajma. Kapije Sajma će za posetioce i ljubitelje ski sportova biti otvorene od 1. do 4. decembra od 10-20h. Cena ulaznice za ovu manifestaciju je 300 dinara, a svi koji dođu biće, kao i uvek na Expo Zimu, u prilici da na licu mesta dobiju najsvežije informacije o cenama ski opreme i aranžmana za predstojeću sezonu.
saltom3
Oni sa malo dužim skijaškim pamćenjem sećaju se razmena zimske opreme koje su se održavale u ledenoj dvorani Pionir, a Expo Zim i ove godine uspešno nastavlja tu tradiciju, pa će posetioci, osim nabavke nove opreme, biti u mogućnosti da Expo Zim iskoriste i za prodaju i razmenu korišćene opreme.
saltom2
Kada su noviteti u pitanju, skrećemo pažnju na štand naših drugara i prijatelja iz prodavnice, ski servisa i rentala Salto M koji, baš kao i svaki put kada je Expo Zim u pitanju, spremaju niz iznenađenja za sve koji posete njihov štand.
saltom9
Osim već godinama prisutne Nordica skijaške opreme, čiji je Salto M jedan od najvećih dilera u regionu, ove godine na štandu Salto M u ponudi imaju i vrhunske modele skijaških kaciga, brila, rukavica i aktivnog veša najpoznatijih svetskih brendova, po više nego pristupačnim cenama. Reč je, između ostalih, o više od 140 modela kaciga Carrera, K2, Giro, K2, nekoliko desetina modela goretex rukavica Reusch, Snowlife, Taubert i aktivnom vešu najnovije generacije izrađenom po najaktuelnijim tehnologijama. Cene će Vas, sigurni smo, veoma prijatno iznenaditi.
saltom8
S obzirom na činjenicu da je skijaška sezona u SkiManijacima odavno počela, te da ćemo u vreme održavanja Expo Zim-a biti na trci Svetskog Kupa u Val d’Isere-u, SkiManijaci ove godine neće aktivno učestvovati na ovoj manifestaciji. Umesto da se družimo sa Vama, skijaćemo u Tignes-u i Val d’Isere-u, gledaćemo Svetski Kup i naravno, slaćemo vam slike sa lica mesta. Ipak, svi zainteresovani za aktivnosti našeg Udruženja i predstojeća skijanja, a pogotovo za drugi čas naše Veelike SkiManijak ski školice u terminu zimskog raspusta, od 28. januara do 4. februara 2017, moći će da informacije dobiju na štandu naših drugara i prijatelja iz ski servisa Salto M.
saltom5
Ne propustite priliku da posetite ovogodišnji Expo Zim i štand Salto M, da se lepo zabavite i kupite opremu po povoljnim cenama, a mi ćemo – da skijamo.
Vidimo se na snegu!

Sedište Udruženja ljubitelja ski sporta Ski Manijaci je u Beogradu, u ulici Gospodar Jevremovoj 30.
Kancelarija Udruženja nalazi se u Čumićevom sokačetu, II sprat lokal 140 (ulaz iz Nušićeve) i otvorena je svakog radnog dana od 16 do 20h.

Kontakt telefoni:

0600 218 657 Goran Popović - Pop
0600 218 658 Srđan Stojiljković - Điđa
0600 218 654 A. Despotović - Bata


Email: info@skimanijaci.com

Pratite nas